Tilbud til Danske Bank-ansatte med familie

Medicus har nå inngått en bedriftsavtale som gir deg som er ansatt i Danske Bank tilgang på spesialister i gynekologi og assistert befruktning med kort ventetid, uten henvisning og til rabatterte priser. Tjenestene leveres i Medicus lokaler, som ligger sentralt plassert på Solsiden i Trondheim, Majorstuen i Oslo og Romsøegården i Stavanger.

danske_bank_logo_symbol

Hvorfor bør man gå til gynekolog?

Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr. Du får time raskt og uten henvisning.

Vi hjelper kvinner i alle generasjoner. Enten du er en ung kvinne tidlig i 20 årene eller voksen og forbi overgangsalderen kan du ha god nytte av time hos gynekolog.

Problemstillingene varierer med alders- og livsfase. Unge kvinner hjelpe vi typisk med prevensjon, blødningsproblemer, celleprøver, graviditet og fruktbarhet. Voksne kvinner har mange av de samme problemstillingene, men her kan også plager i eller etter overgangsaldersalder komme inn som en spesielt relevant.

Ventesonen hos privat gynekolog

Prisliste

BehandlingFullprisRabattDB pris
Gynekologisk helsekontroll1450,-20%1150,-
Tidlig ultralyd1450,-20%1150,-
Prevensjonsveiledning1450,-20%1150,-
Utredning og behandling av blødningsforstyrrelser1450,-20%1150,-
Utredning og behandling ved overgangsplager1450,-20%1150,-
Fruktbarhetsutredning (Komplett, par*)5000,-4000,-
Fruktbarhetssjekk, enkeltperson1900,-1520,-
Frukbarhetssjekk, par2900,-2320,-
Behandling av eggløsningsproblemer1450,-1150,-
Assistert befrukningVerier10%

Ofte stilte spørsmål

Det kan man, og noen ganger skyldes jo besøket langvarig eller uregelmessig blødninger slik at det blir vanskelig å planlegge. Det kan bli vanskelig å få tatt celleprøve hvis kvinnen har mens.

Det oppleves forskjellig, men de fleste har gruet seg unødig mye før undersøkelsen. Beskrivelser fra nettet eller venninner kan ofte vise seg å være sterkt overdrevet. De fleste opplever ubehag i knyttet til undersøkelsen, men de færreste opplever smerte.

Så ofte at man føler seg trygg med det. I mange land går kvinner til årlig sjekk hos gynekolog. Norske kvinner går ikke så ofte, noe som kan skyldes at det tidligere var få gynekologer tilgjengelig. Vi anbefaler gjerne hvert annet eller hvert tredje år.

Undersøkelse med ultralyd og inspeksjon av livmorhalsen, skjeden og yttre deler av kvinnens kjønnsorganer vil som regel ikke ta mer enn 15 minutter.

Det kan man utmerket godt gjøre, de er jo også spesialister i fødselshjelp og kan følge opp med ultralydundersøkelser.

draft_wil_lee-wright_medicus_finn_mg_5957-copy