Juan Manuel Moreno-Moya

Embryolog, PhD

Om meg

Jeg startet min profesjonelle reise i infertilitetens verden i 2009. Jeg fokuserte først på en vitenskapelig karriere, og tok en doktorgrad i bioteknologi for menneskelig reproduksjon i 2014. Etter dette bestemte jeg meg for å fokusere min innsats på å bli en klinisk embryolog og jeg begynte å jobbe på sykehus og private klinikker. Min lidenskap for denne jobben har tatt meg til flere klinikker i Spania, Sverige og Norge. I 2021 ble jeg offisielt klinisk senior embryolog.

Jeg brenner for arbeidet mitt og føler meg veldig takknemlig for å ha muligheten til å hjelpe mennesker som søker infertilitetsbehandling. Jeg liker å lese om de nye fremskrittene i feltet, og jeg er alltid motivert for å finne løsninger for å forbedre dagens teknikker i laboratoriet.

For tiden jobber jeg som embryolog ved Medicus Oslo. Jeg føler meg stolt over å være en del av Medicus teamet hvor jeg kan dele tanker med erfarne fagfolk på området, og hvor jeg føler at alle jobber mot et felles mål: en sunn og frisk nyfødt for hvert par som kommer inn.

Mitt beste råd til de som prøver å bli gravid:

Spør alltid, hold aldri spørsmål eller tvil uten svar. En av oss har kanskje ikke alle svarene, men vi er et team, og sammen kan vi finne en løsning på problemet.