Medlemsfordeler for deg som er 3T-medlem hos Medicus!

Leter du etter gynekolog i Trondheim? Medicus og 3T har inngått et samarbeid som gir dere reduserte priser på gynekologiske helsesjekker, fruktbarhetssjekk, time til ultralyd og assistert befruktning. Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på best mulig måte, enten det dreier seg om en rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger.

  • Time hos gynekolog: 350,- rabatt*
  • Fruktbarhetssjekk: 350,- rabatt*
  • Time til ultralyd: 350,- rabatt*
  • Assistert befruktning: 10% rabatt (øvre grense på 5.000 og gjelder for én behandling til nye pasienter)

*tilbudet gjelder hos våre helprivate gynekologer og ultralydjordmor. 

Gi beskjed om at du er 3T-medlem når du bestiller time. 

Hvorfor bør kvinner gå til gynekolog?

Alle kvinner har god nytte av å besøke en gynekolog, enten det er for en rutinesjekk eller mer omfattende problemstillinger.

Vi har lang erfaring med å hjelpe kvinner med ulike problemstillinger. De vanligste problemstillingene vi møter omhandler prevensjon, blødningsproblemer, celleprøver, graviditet, kjønnssykdommer og overgangsalderplager.

Les mer om tjenestene vi tilbyr.

Hvem kan ta fruktbarhetssjekken?

Lurer du på hvorfor dere ikke blir gravide? Eller er du nysgjerrig på hvor fruktbar du er? Fruktbarhetssjekken gir svar. Du kan komme alene eller med partner. Dette er også første steg for dere som skal ha assistert befruktning, slik at vi finner rett metode og tilpasser veien videre.

Les mer om fruktbarhetssjekken.

Assistert befruktning

Har dere prøvd å bli gravide, men ennå ikke lykkes? Er dere to kvinner som prøver å få barn? Eller er du en singel kvinne som ønsker å få barn?

Assistert befruktning er fellesbetegnelsen på alle metodene som kan hjelpe dere med å få barn. Noen ganger trengs kun en enkel pillekur for eggløsning, andre ganger prøverørsbehandling eller inseminasjon.

Vi har resultater på et høyt nivå både nasjonalt og internasjonalt, og har i løpet av de siste 20 årene hjulpet over 2000 barn til verden. Bli møtt med varme, individuell behandling og personlig oppfølging hos Medicus.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe med å bli gravid.

Bestill time via vår online booking

Du kan enkelte bestille deg time selv via vår online booking. 

Finner du ikke en time som passer, eller ønsker du hjelp med å bestille time? Send oss et kontaktskjema eller ring oss, og vi hjelper deg gjerne! 

Huske å oppgi at du er 3T-medlem ved bestilling av time.