IVF-behandling Stockholm

På utkikk etter IVF-behandling Stockholm? Da er dere kommet til rett sted.

Medicus, en av Nordens mest moderne IVF-klinikker fins bare en drøy times direktefly unna Stockholm Arlanda. Vi har samarbeidspartnere for IVF-behandling i Stockholm som hjelper dere med noen av undersøkelsene i forbindelse med behandling slik at dere kun trenger en tur til Trondheim.

Medicus er et godt valg for dere som ønsker det siste av teknologier innen IVF-behandling og som ønsker å bli sett og tatt hånd om av mennesker som bryr seg om dere og deres situasjon.

IVF-behandling med det siste av teknologi

Medicus har hjulpet par å få barn gjennom IVF-behandling siden 2002. I 2013 flyttet og oppgraderte vi klinikken til en av Nordens mest moderne IVF-klinikker. Moderne lokaler dere vil føle dere velkommen og trygge i, og et moderne laboratorie med blant annet teknologier som Eeva og Macs i gjør at vi har et tilbud som er unikt i Norden.

Eeva – høyteknologisk utvelgelse av embryo

Eeva er det første og eneste systemet som er godkjent av amerikanske FDA for å hjelpe embryologer å identifisere det beste embryoet for tilbakeføring til kvinnens livmor. Eeva er en vitenskapelig basert og klinisk validert test som hjelper embryologene til å identifisere embryoer som har det største utviklingspotensialet.

Med Eeva-systemets analyse av hvert embryos utviklingspotensial kan klinikken dermed optimalisere behandlingen og øke din sjanse til å bli gravid.

Du kan lese mer om Eeva her

MACS – fjerne døende sædceller

Når du ikke blir gravid eller får barn selv om du har fått satt tilbake et godt embryo, kan det være fordi at egget ble befruktet med en genetisk unormal sædcelle. For å unngå dette har vi som den første IVF-klinikken i Norden tatt i bruk en teknologi for magnetisk spermseleksjon (MACS) i vårt laboratorium for assistert befruktning.

Teknologien gjør at unormale sædceller blir fjernet, mens de normale sædcellene brukes så til å befrukte eggene.

Du kan lese mer om MACS her.

Stockholm – Trondheim er enkelt og kostnadseffektivt

Mange par reiser Europa rundt for den fertilitetsbehandling. Å reise til Trondheim er enkelt for dere som bor i Stockholm fordi:

  • daglige direkteflyvninger med SAS
  • hotell med redusert pris 2 minutter unna klinikken
  • samarbeid med gynekolog i Stockholm gjør at dere kun trenger en reise til Trondheim

Trondheim er også en vakker og rolig by med lang tradisjon for å behandle svenske par gjennom IVF-behandling. Prisnivået for IVF-behandling i Norge er også noe lavere enn i Stockholm slik at kostnadene for behandling og reise vil bli omtrent det samme som hvis du drar til klinikk i Stockholm.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom IVF-behandling i over 12 år. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

Prat med en av vår pasientverter

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere som bor i Jämtland (f.eks. Umeå og Östersund)? Ring oss på +47 73 87 14 89 eller fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.