Infertilitetsklinikk

Medicus er en moderne infertilitetsklinikk, og hit kommer par fra hele landet for å få hjelp til å få oppfylt sitt største ønske – et eget barn.

Infertilitetsklinikk kan høres teknisk og kaldt ut, men her har vi har bygd et senter som i tillegg til å inneha topp moderne teknologi, har mennesker som bryr seg og avslappende omgivelser. Det gjør at dere vil føle dere trygg og ivaretatt. Vi har også bygd en virtuell klinikk i 3D – se en av Skandinavias mest moderne, virtuelle, infertilitetsklinikker her.

Slik hjelper vi dere

Enten dere i første omgang kun ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere har behov for hjelp, har vi et tilbud for dere som prøver å bli gravid. 

En fruktbarhetssjekk er et tilbud for deg som ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn. En utredning er mer grundig og tar sikte å finne årsaken til at dere ikke blir gravid. Noen gang finner man i utredningen at det er behov for behanding for å bli gravid, og da har vi et tilbud om assistert befruktning.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning i over 12 år. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

Kontakt

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med assistert befruktning? Ring oss på 73 87 14 70 eller fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.