Hjelp til å bli gravid – Bodø

Har dere prøvd å bli gravid i et år uten å lykkes? Dere er ikke alene. Hele et av syv par opplever vanskeligheter med å bli gravid. Heldigvis finnes god hjelp.

Enten dere i første omgang kun ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere har behov for hjelp, har vi et tilbud for dere som trenger hjelp til å bli gravid. Hos våre gynekologer kan du få utført fruktbarhetssjekk – et tilbud for deg som ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn.

Dere kan også avtale time for utredning. Dette er grundigere undersøkelse som tar sikte å finne årsaken til at dere ikke blir gravid. Noen ganger finner man i utredningen at det er behov for behanding for å bli gravid, og da har vi et tilbud om assistert befruktning.

Velg Medicus – selv om dere bor i Bodø

Vi holder til i Trondheim, men bor dere i Bodø kan dere likevel få hjelp av oss, gjerne i samarbeid med en av våre gode samarbeidspartnere i nærheten av deg. Vi har samarbeidende gynekologer i Bodø. Vi kjenner dem, og de kjenner oss. På grunn av samarbeidet med dem blir det minimalt med reising for dere.

Vi har også gode samarbeidsavtaler lokalt, med blant annet et hotell noen få minutters gange unna klinikken, les mer om disse her. 

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning i over 12 år. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

Kontakt

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med assistert befruktning? Ring oss på 73 87 14 70 eller fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.