Gynekologisk undersøkelse Oslo

Ønsker du gynekologisk undersøkelse og bor i Oslo? Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Her får du:

  • Time til raskt
  • Gynekolog med lang erfaring
  • Gynekologisk undersøkelse uten henvisning

 

sorensenfoto.no-14I Medicus-systemet er det mange dyktige gynekologer. Vår gynekolog i Oslo er Inger Øverlie som er en meget erfaren og hyggelig gynekolog. Hun har vært gynekolog siden 1990 og har i tillegg til lang klinisk praksis, forsket på subjektive plager i overgangsalderen og hormonendringer. Du kan føle deg trygg på at du har fått en grundig gynekologisk undersøkelse når du har vært på time hos gynekolog Inger Øverlie.

Ved Medicus Oslo møter du et hjelpsomt team som ønsker å gjøre ditt besøk så behagelig og trygt som mulig. I bildet ser du gynekolog Inger Øverlie, bioingeniør Stine Paulsen og sekretær Sarah Eiene.

Bestill gynekologisk undersøkelse Oslo

Ved å bruke skjema under kan du bestille time for gynekologisk undersøkelse hos vår gynekolog i Oslo via nett. Du kan også ringe oss for å bestille time.

Les mer

Du kan også lese mer om hva våre gynekologer kan hjelpe deg med eller se prislisten.