Fertilitetsklinikk Oslo

Bor dere i nærheten av Oslo og trenger hjelp fra en fertilitetsklinikk er dere kommet til rett sted.

Medicus har et avdelingskontor på sentralt plassert på Majorstuen hvor vi tilbyr:

  • fruktbarhetssjekk av mann og kvinne
  • fullstendig fruktbarhetsutredning av par
  • inseminasjonsbehandling
  • prøverørsbehandling med alle behandlingsmetoder tillatt i Norge (i samarbeid med IVF-laboratoriet i Trondheim)

Det fins hjelp for dere som prøver å bli gravid

Mange par føler seg ensom i prosessen mot ønskebarnet. Dere skal vite at hele 10% av par fruktbar alder vil oppleve problemer med å bli gravid – og at heldigvis fins det god hjelp.

En fruktbarhetssjekk er et lav-terskel tilbud for deg som ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret, eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn.

En fruktbarhetsutredning er enda grundigere, og tar sikte å hjelpe par om ikke har blitt gravid etter 12 måneder med aktiv prøving med å finne årsaken til at de ikke blir gravid.

Vi er også godkjent for alle typer assistert befruktning som er tillatt i Norge, så om dere er i behov for behandling kan vi hjelpe dere.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning i over 12 år. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

Kontakt

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med assistert befruktning? Ring oss på 73 87 14 70 eller fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.