Barnløshet

Ønsker du å bli gravid, men sliter med å lykkes? Ett av syv par vil opplever såkalt ufrivillig barnløshet. Årsakene kan være flere. Kvinnen kan for eksempel ha skadete eller blokkerte eggledere, få egg igjen eller lav kvalitet på de eggene som er igjen. Mannen kan ha nedsatt sædkvalitet.

Heldigvis finnes det hjelp for de fleste som opplever barnløshet.

Det fins hjelp for barnløshet

Enten dere i første omgang kun ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere har behov for hjelp, har vi et tilbud for dere som ønsker å bli gravid.

En fruktbarhetssjekk er et tilbud for deg som ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn. En utredning er mer grundig og tar sikte å finne årsaken til barnløsheten. Noen gang finner man i utredningen at det er behov for behanding for barnløshet, og da har vi et tilbud om assistert befruktning.

Om Medicus

Ved Medicus har vi hjulpet par som opplever barnløshet i siden 1997. Her møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

Kontakt

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med assistert befruktning? Ring oss på 73 87 14 70 eller fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.