Assistert befruktning Danmark

Er dere på utkikk etter assistert befruktning og tror dere trenger å dra til Danmark? Slik er det ikke lenger.

Vi har i Norge de samme mulighetene som i Danmark for par som ønsker assistert befruktning. Dette gjelder både for heterofile og likekjønnende par. Er du enslig derimot, er fortsatt Danmark et godt alternativ.

Hit til Trondheim kommer både lokale og tilreisende par fra hele landet. Bor dere i Trøndelag er saken grei – da kommer dere hit for alle undersøkelser. Bor dere lengre unna kan dere likevel få hjelp av oss, gjerne i samarbeid med en av våre gode samarbeidspartnere i nærheten av deg. Godt samarbeid gjør det enkelt for dere.

Vi har samarbeidende gynekologer i hele landet. Vi kjenner dem, og de kjenner oss. På grunn av samarbeidet med dem blir det minimalt med reising for dere som bor andre plasser i landet. Ta en titt på våre samarbeidspartnere her!

Vi har også gode samarbeidsavtaler lokalt, med blant annet et hotell noen få minutters gange unna klinikken, les mer om disse her. 

Det fins hjelp for dere som prøver å bli gravid

Enten dere i første omgang kun ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere har behov for hjelp, har vi et tilbud for dere som prøver å bli gravid.

En fruktbarhetssjekk er et tilbud for deg som ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten fordi du er bekymret eller ønsker å vite mer om din fruktbarhet for å bedre kunne planlegge når dere skal få barn. En utredning er mer grundig og tar sikte å finne årsaken til at dere ikke blir gravid. Noen gang finner man i utredningen at det er behov for behanding for å bli gravid, og da har vi et tilbud om assistert befruktning.

Om Medicus

Ved Medicus møter dere mennesker med lang erfaring, høy kompetanse og som bryr seg om dere og deres situasjon. Vi har hjulpet kvinner og par som prøver å bli gravid gjennom utredning og behandling med assistert befruktning i over 12 år. Vi har mange erfarne fagpersoner – hils på noen av dem under.

Kontakt

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med assistert befruktning? Ring oss på 73 87 14 70 eller fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.